Τρίτη 16 Απριλίου 2013



Ένα από τα μεγάλα μυστήρια της ζωής…
Γυρίζει από εκδρομή με όλα του τα ρούχα μέσα στο χώμα, με γρατζουνιές, με διάφορες κοκκινίλες στο σώμα του που μάλλον απέκτησε από τα δέντρα και όλοι απορούν πως ατάραχος, δε σταματά να σιγοτραγουδάει κάτι περίεργα στιχάκια με ασπριδερούς, ξιφίες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλα ακαταλαβίστικα. Η κούραση φαίνεται στο πρόσωπο του αλλά συνεχίζει να κουβαλάει κούτες και καστανιές για να βοηθήσει την υπόλοιπη ομάδα να ξεφορτώσει το φορτηγό και απορείς γιατί αυτό το πρόθυμο και ορεξάτο παιδί δεν είναι αυτό που έχεις συνηθίσει να βλέπεις μέσα στο σπίτι. Συναντάς τον βαθμοφόρο του και σε διαβεβαιώνει πως ο Γιαννάκης όχι μόνο έφαγε φακές αλλά ζήτησε και δεύτερο πιάτο και η απορία διογκώνεται στο πρόσωπο σου. Ωστόσο, μαθαίνεις ότι έχασε πάλι την καραβάνα του.
-Μα τι τους κάνετε;
Όχι, δεν είναι αυτό που φανταστήκατε. Δεν θα σας βάλουμε ούτε να κουβαλήσετε καστανιές ούτε να φάτε φακές. Ωστόσο, θα χαρούμε πολύ να περάσουμε μαζί ένα διήμερο στο Προσκοπικό Κατασκηνωτικό Κέντρο "Δημ. Αλεξάτος «Ραν»", στην Περδικόβρυση Παρνασσού, από 27 έως 28 Απριλίου 2013, στο οποίο θα δείτε από κοντά πως περνάνε τα παιδιά σας στις δράσεις μας και θα έχετε και την ευκαιρία να συμμετέχετε και σε αυτές. Μέσα από ένα οργανωμένο και προσαρμοσμένο στα μέτρα… όλων σας Σαββατοκύριακο, θα θέλαμε να γνωριστούμε καλύτερα, να έρθουμε πιο κοντά στη φύση και στις ομορφιές της, να γελάσουμε και να σας χαρίσουμε όμορφες προσκοπικές στιγμές, σαν αυτές που ζουν τα παιδιά σας! Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δραστηριότητες, αρκετό χρόνο για να απολαύσετε το τοπίο και φυσικά, έναν όμορφο περίπατο για τους πιο τολμηρούς. Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε μαζί μας και για οποιαδήποτε απορία είμαστε στη διάθεση σας!
Το κόστος συμμετοχής είναι 25 ευρώ και περιλαμβάνει τη διανυκτέρευση στο κατασκηνωτικό κέντρο ,τα γεύματα και τη μεταφορά με πούλμαν.

*( Για τους ενήλικες) Σε περίπτωση, που επιθυμείτε να έρθετε με δικό σας μέσο ,το κόστος είναι 15 ευρώ.
Πληροφορίες για το Κατασκηνωτικό Κέντρο:http://www.perdikovryssi-sep.gr/?p=33
Σας περιμένουμε το Σάββατο 20 Απριλίου 13:00-15:00 για δηλώσεις συμμετοχής!!

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς
Οι βαθμοφόροι του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου